4 yemek kaşığı zeytinyağ
2 yemek kaşığı margarin
3 adet salatalık turşusu
10 dilim dana jambon
3 yemek kaşığı mayonez
3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
10 adet siyah zeytin
2 diş sarmısak
Karabiber
Tuz
Yemeğin Tarifi
Dana jambon ve turşuyu uzunlamasına ince şeritler halinde doğrayın. 2 yemek kaşığı zeytinyağını tencerede kızdırın. Ezilmiş sarmısak, dana jambon, karabiber ve tuz koyup karıştırın. Turşu, mayonez ve siyah zeytinleri atın, karıştırıp ocağı kapatın.
Kaynayan tuzlu suya makarnayı kırmadan tencereye dik olarak koyun, makarna yumuşayınca karıştırın. 8-10 dakika haşlayıp süzün. Eritilmiş margarini makarnaya ekleyin.
Hazırladığınız karışımı makarnanın üstüne koyun. Parmesa
Kaynayan tuzlu suya makarnayı kırmadan tencereye dik olarak koyun, makarna yumuşayınca karıştırın. 8-10 dakika haşlayıp süzün. Eritilmiş margarini makarnaya ekleyin.
Hazırladığınız karışımı makarnanın üstüne koyun. Parmesa
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder