FESLEĞENLİ PESTO SOSLU SPAGETTİ TARİFİ

Yemek Fotoğrafları1 paket Beşler Spagetti makarna
150 gr. Hellim (veya Permesan)
peyniri
1 yemek kaşığı
fıstık içi
1 yemek kaşığı
ceviz içi
1 tatlı kaşığı fesleğen
¼ diş
sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet kırmızı taze
biber, maydanoz, tuz

Peynir,
fıstık içi, ceviz içi, fesleğen ve az miktardaki sarımsağı rondoda çektikten sonra zeytinyağında iyice karıştırın. Önceden ambalajdaki tarifine uygun olarak pişirip yağlayarak beklettiğiniz makarnanın üzerini sos, taze kırmızı biber ve maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder